wave

Ons gebouw

Het meest duurzame schoolgebouw van Kaag en Braassem!

Wij zijn bijzonder trots op ons schoolgebouw. Sinds de zomer van 2018 zijn we samen met FloreoKids onder één duurzaam dak.
Ruime lokalen, veel licht, een kookcafé, een grote aula, rustige kleuren, tussenruimtes, werkplekken buiten de klassen, een speellokaal voor de jongsten, een lift, nul-op-de-meter, warmte-koudeopslag, geen gasaansluiting, fijne akoestiek en 168 zonnepanelen...

Een greep uit de bijzonderheden van ons gebouw. De aanloop naar de nieuwbouw was een lange. Het ging niet helemaal zonder slag of stoot. Dat hoort misschien ook bij zo'n proces... Het is inmiddels geschiedenis. We zitten sinds de start van het schooljaar 2018-2019 in de nieuwbouw.
Het openingsfeest werd enorm goed bezocht en de reacties van de aanwezigen waren louter positief. De ruimte en de rust die het uitstraalt hebben een hele fijne invloed op de gevoelsbeleving. Combineer dat met een uitstekende akoestiek en warmte-koudeopslag en je ervaart een zekere luxe! Veel schoolgebouwen in ons land kunnen er niet aan tippen.
Het maakt ons tot een stel geluksvogels: wij mogen dagelijks in dit moderne gebouw aan de slag! De voorwaarden om er zo goed mogelijk onderwijs te kunnen geven zijn er. Dankzij de intensieve samenwerking van velen zit het de komende jaren wel goed als het om de huisvesting gaat. Samen leren, samen leven in dit gebouw, dat komt wel goed!

Bekijk het filmpje met beelden van het schoolgebouw gemaakt met een drone.
 

Bent u benieuwd naar de opbrengst van de 168 zonnepanelen op ons dak? Kijk hier.