wave

Groep 7-8

De groep van meester Rob

Welkom op de pagina van groep 7-8! Meester Rob staat bijna de hele week voor de groep. Juf Monique is er dinsdagmiddag en af en toe op vrijdag komt juf Geeske.
Dit jaar hebben we weer een gecombineerde klas: groep 7-8. Meester Rob staat er niet alleen voor. Juf Monique is er op dinsdagmiddag en zo af en toe komt juf Geeske op vrijdag. 

In groep 7-8 staat dit jaar het verkeersexamen op het programma. Het bestaat uit een praktisch en een theoretisch gedeelte. Onze nieuwe verkeersmethode helpt bij de voorbereiding daarop. Het theorie-examen is op 29 maart.

Meester Rob stuurt de ouders geregeld een nieuwsbericht via het ouderportaal. Ouders met kinderen in deze groep vinden er ook allerhande documenten in de digitale boekenkast. Die kunnen helpen om het oefenen thuis of het maken van huiswerk te vergemakkelijken.

In de klas werken we ook geregeld in een digitale omgeving. Opdrachten worden er in klaargezet en het is het middelpunt van oefensoftware. Ook thuis kunnen de leerlingen daarop inloggen. Gebruik de browser Chrome en ga naar: https://go.prowise.com. In het menu groepen staat voor het gemak ook een snelkoppeling.