wave

Groep 7-8

De groep van meester Rob

Welkom op de pagina van groep 7-8! Meester Rob staat bijna de hele week voor de groep. Juf Marije is er donderdagmiddag en af en toe op vrijdag.
Dit jaar hebben we weer een gecombineerde klas: groep 7-8. Meester Rob staat er niet alleen voor. Juf Marije is er op donderdagmiddag en zo af en toe op vrijdag. Elke dag tijdens rekenen is er ondersteuning van of juf Karin of juf Helen. Het zorgt voor rust en de meester kan zo effectief mogelijk rekeninstructie geven. Juf Karin of juf Helen is er om de kinderen in het andere deel van de klas te helpen.

In groep 7-8 staat dit jaar het verkeersexamen op het programma. Het bestaat uit een praktisch en een theoretisch gedeelte. Onze nieuwe verkeersmethode helpt bij de voorbereiding daarop.

Meester Rob stuurt de ouders geregeld een nieuwsbericht via het ouderportaal. Ouders met kinderen in deze groep vinden er ook allerhande documenten in de digitale boekenkast. Die kunnen helpen om het oefenen thuis of het maken van huiswerk te vergemakkelijken.

In de klas werken we ook geregeld in een digitale omgeving. Opdrachten worden er in klaargezet en het is het middelpunt van oefensoftware. Ook thuis kunnen de leerlingen daarop inloggen. Gebruik de browser Chrome en ga naar: https://go.prowise.com. In het menu groepen staat voor het gemak ook een snelkoppeling.